Trainers MTennis

Maurice Lekkerkerker tennistrainer MTennis

Maurice Lekkerkerker

Eigenaar en trainer MTennis
maurice@mtennis.nl

Maurice Lekkerkerker

Hallo tennisliefhebbers,

Met ingang van 1 april 2020 ben ik verantwoordelijk voor de tennistrainingen bij PVC. Zelf speel ik al vanaf 1971 met veel plezier tennis, sinds 1983 bij LTC Vleuten-De Meern. Vanuit mijn plezier voor tennis ben ik in 2010 begonnen aan de A-opleiding voor tennisleraar en sinds 2011 geef ik tennistraining. Omdat lesgeven goed beviel ben ik een jaar later ook de B-opleiding gaan volgen.

Het is mijn uitdaging om mensen enthousiast(er) te maken voor deze leuke sport. Voor mij maakt het geen verschil of je een beginnende of gevorderde speler bent. Als er plezier en inzet is geniet ik van iedere training. Laat me zien wat je kan en laat me weten wat je wil dan kan het zomaar een leuk en leerzaam tennisjaar worden.

Sportieve groet en tot op de baan,
Maurice

Yannick van den Berg

Trainer MTennis

Yannick van den Berg

Tennis is mijn passie. Sinds mijn 4de jaar ben ik al begonnen met tennis. Op latere leeftijd ben ik begonnen met het lesgeven. Tennis is een leuke sport, zo leuk zelfs dat ik dat graag wil overbrengen naar jullie. Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier!

Er bestaat niks leukers dan mensen plezier te laten hebben op de baan en daarbij natuurlijk heel veel leren. Mijn doel is dat jullie met plezier naar mijn lessen komen en dat als jullie klaar zijn wel het gevoel hebben dat jullie iets hebben gedaan/geleerd!

Ik zie jullie op de baan!

Met sportieve groet,
Yannick

Nico Snabel

Nico Snabel

Trainer MTennis

Nico Snabel

Mag ik me even voorstellen ?

Mijn naam is Nico Snabel en kom met ingang van dit zomerseizoen het trainersteam versterken. Na op mijn 4e te zijn begonnen met tennis op het tennispark wat door mijn ouders werd beheerd, heeft de sport me nooit meer los gelaten. Sterker nog, in 1982 heb ik er mijn beroep van mogen maken. Allereerst 3 jaar op Tenniscentrum Amstelpark en daarna zo’n 10 jaar bij Popeye Gold Star, beiden in Amsterdam.

Na wat omzwervingen ben ik door de liefde naar Utrecht gedreven waar ik nu 13 jaar met veel plezier woon. Zelf ben ik actief lid bij PVDV, waar ik me o.a. bezig houd met de opvang van nieuwe leden.

Wat mij enthousiast houdt is het omgaan met mensen, deze te enthousiasmeren en motiveren voor het tennis en ze te zien genieten op de tennisbaan, want ongeacht het niveau, het gaat altijd om het plezier in de sport.

Graag tot ziens op de banen bij PVC.