Trainers MTennis

Maurice Lekkerkerker tennistrainer MTennis

Maurice Lekkerkerker

Eigenaar en trainer MTennis
maurice@mtennis.nl

Maurice Lekkerkerker

Hallo tennisliefhebbers,

Met ingang van 1 april 2020 ben ik verantwoordelijk voor de tennistrainingen bij PVC. Zelf speel ik al vanaf 1971 met veel plezier tennis, sinds 1983 bij LTC Vleuten-De Meern. Vanuit mijn plezier voor tennis ben ik in 2010 begonnen aan de A-opleiding voor tennisleraar en sinds 2011 geef ik tennistraining. Omdat lesgeven goed beviel ben ik een jaar later ook de B-opleiding gaan volgen.

Het is mijn uitdaging om mensen enthousiast(er) te (laten) maken voor deze leuke sport. Onderstaand de andere trainers uit het team van MTennis.

Sportieve groet,
Maurice

René Witteborg

Trainer MTennis

René Witteborg

Ik ben René Witteborg en geef al vanaf 1982 met heel veel plezier tennisles. Ik ben al op jeugdige leeftijd begonnen met tennissen in de tijd dat er nog met houten rackets werd gespeeld. Na vele jaren competitie en toernooien te hebben gespeeld heb ik het niveau 4 gehaald. Nadat ik eerst een bouwkunde studie heb gevolgd en afgerond wilde ik toch liever iets gaan doen in de tennissport om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik ben begonnen met mijn A-licentie en heb daarna ook mijn B-licentie gehaald. Als tennisleraar ben ik begonnen bij Wilskracht op het Brauwpark in Utrecht en heb daarna bij verschillende verenigingen lesgegeven. Sinds een paar seizoenen geef ik nu op de maandag ook bij PVC les en hoop dat nog een aantal jaren te mogen doen.

Met sportieve groet,
René

Nico Snabel

Nico Snabel

Trainer MTennis

Nico Snabel

Mag ik me even voorstellen ?

Mijn naam is Nico Snabel en kom met ingang van dit zomerseizoen het trainersteam versterken. Na op mijn 4e te zijn begonnen met tennis op het tennispark wat door mijn ouders werd beheerd, heeft de sport me nooit meer los gelaten. Sterker nog, in 1982 heb ik er mijn beroep van mogen maken. Allereerst 3 jaar op Tenniscentrum Amstelpark en daarna zo’n 10 jaar bij Popeye Gold Star, beiden in Amsterdam.

Na wat omzwervingen ben ik door de liefde naar Utrecht gedreven waar ik nu 13 jaar met veel plezier woon. Zelf ben ik actief lid bij PVDV, waar ik me o.a. bezig houd met de opvang van nieuwe leden.

Wat mij enthousiast houdt is het omgaan met mensen, deze te enthousiasmeren en motiveren voor het tennis en ze te zien genieten op de tennisbaan, want ongeacht het niveau, het gaat altijd om het plezier in de sport.

Graag tot ziens op de banen bij PVC.

Dennis Engels tennistrainer mtennis

Daan Schattefor

Trainer MTennis

Daan Schattefor

Ik, Daan Schattefor, 27 jaar, raakte zo rond mijn tiende verjaardag bevangen door het tennis. Voetballen deed ik al, maar op mijn dertiende heb ik de toch wel lastige keuze gemaakt om voetbal te laten liggen en vol voor tennis te gaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wel is voetballen nog steeds een belangrijke hobby, maar niet in competitieverband.

Na de afronding van de vierjarig sportopleiding (met tennis als specialisatie), ben ik vanuit een stageadres hulptrainer geworden in Zeist bij TV Griffensteyn. Daar werd ik ook vaste trainer en dat beviel kennelijk zo goed dat ik na een jaar in mijn eentje BLTC de Niënhof mocht gaan runnen. Het voelde alsof ik voor de leeuwen werd gegooid, maar het is bijzonder goed geweest voor mijn ontwikkeling als trainer.

Na 5,5 jaar bij One2Tennis waarvan 4,5 jaar bij de Niënhof, werd het tijd voor een volgende stap en dat is ’t Melkhuisje geworden. Het maakt me trots dat ik bij zo’n beroemde club aan de slag ga. Ook zal ik naar alle waarschijnlijkheid ’s winters werkzaam zijn bij PVC voor Maurice.

Voor wat betreft het lesgeven: veel lessen worden gegeven in groepsverband, waarbij ik het individu nooit uit het oog verlies. Ik bekijk de vorderingen echt per persoon en stem daar ook mijn aanwijzingen op af.

Groet, Daan

Dennis Engels tennistrainer mtennis

Maurits ten Kate

Trainer MTennis

Maurits ten Kate

Ik ben Maurits ten Kate, geboren in 1996 en geef training bij PVC. Ik houd vooral van het strategische en tactische deel van tennis en daar leg ik dan, naast het technische gedeelte, ook veel focus op. Ook ben ik van de intensieve trainingen, je moet wel een beetje moe zijn na de training. Ik word enthousiast van het ontwikkelen van spelers op alle niveaus.
Zelf speel ik al sinds 2004 bij LTC Vleuten De Meern en op dit moment ben ik een drie in de single en ga ik richting de twee in de dubbel. Dubbelaars maar ook zeker singelaars zijn bij mij dus aan het juiste adres!

Groet, maurits

Dennis Engels tennistrainer mtennis

Yannick van den Berg

Trainer MTennis

Yannick van den Berg

Mijn naam is Yannick van den Berg. Tennis is mijn passie. Sinds mijn 4de jaar ben ik al begonnen met tennis. Op latere leeftijd ben ik begonnen met het lesgeven. Tennis is een leuke sport, zo leuk zelfs dat ik dat graag wil overbrengen naar jullie. Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier! Er bestaat niks leukers dan mensen plezier te laten hebben op de baan en daarbij natuurlijk heel veel leren. Mijn doel is dat jullie met plezier naar mijn lessen komen en dat als jullie klaar zijn wel het gevoel hebben dat jullie iets hebben gedaan/geleerd!

Ik zie jullie op de baan!

Met sportieve groet,
Yannick