Trainers MTennis

Maurice Lekkerkerker tennistrainer MTennis

Maurice Lekkerkerker

Eigenaar en trainer MTennis
maurice@mtennis.nl

Maurice Lekkerkerker

Hallo tennisliefhebbers,

Met ingang van 1 april 2020 ben ik verantwoordelijk voor de tennistrainingen bij PVC. Zelf speel ik al vanaf 1971 met veel plezier tennis, sinds 1983 bij LTC Vleuten-De Meern. Vanuit mijn plezier voor tennis ben ik in 2010 begonnen aan de A-opleiding voor tennisleraar en sinds 2011 geef ik tennistraining. Omdat lesgeven goed beviel ben ik een jaar later ook de B-opleiding gaan volgen.

Het is mijn uitdaging om mensen enthousiast(er) te maken voor deze leuke sport. Voor mij maakt het geen verschil of je een beginnende of gevorderde speler bent. Als er plezier en inzet is geniet ik van iedere training. Laat me zien wat je kan en laat me weten wat je wil dan kan het zomaar een leuk en leerzaam tennisjaar worden.

Sportieve groet en tot op de baan,
Maurice

Yannick van den Berg

Trainer MTennis

Yannick van den Berg

Tennis is mijn passie. Sinds mijn 4de jaar ben ik al begonnen met tennis. Op latere leeftijd ben ik begonnen met het lesgeven. Tennis is een leuke sport, zo leuk zelfs dat ik dat graag wil overbrengen naar jullie. Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier!

Er bestaat niks leukers dan mensen plezier te laten hebben op de baan en daarbij natuurlijk heel veel leren. Mijn doel is dat jullie met plezier naar mijn lessen komen en dat als jullie klaar zijn wel het gevoel hebben dat jullie iets hebben gedaan/geleerd!

Ik zie jullie op de baan!

Met sportieve groet,
Yannick

Olga Voinich trainer MTennis

Olga Voinich

Trainer MTennis

Olga Voinich

Ik ben Olga Habets-Voinich en al ruim 10 jaar tennistrainer. In de omgeving Utrecht heb ik bij diverse verenigingen les gegeven, maar ook iets verder van huis heb ik training gegeven. In Moskou heb ik gewerkt bij een internationale toptennis academie en vanuit mijn eigen tennisacademie heb ik de afgelopen jaren in half Europa tennistalent begeleid. Ik heb een A- en B-licentie en diverse diploma’s tenniskids.

Tennis is van jongs af aan mijn passe. Als trainer geniet ik van het vooruit helpen van spelers en het plezier op de tennisbaan. Samen met mijn man en dochter woon ik in De Meern.

Ik zie jullie op de baan!

Met sportieve groet,
Olga

Kristian Salisbury

Kristian Salisbury

Trainer MTennis

Kristian Salisbury

Hallo tennissers!

 Mijn naam is Kristian Salisbury, 35 jaar, en ik ga van de zomer lesgeven bij ‘Tennisvereniging PVC’ op de woensdag! Mijn niet veel voorkomende achternaam is afkomstig van mijn Amerikaanse ‘roots’ maar woon nu inmiddels 25 jaar in Nederland. Na lang in Utrecht te hebben gewoond heb ik samen met mijn vriendin Tessa een leuk jaren 50’ huis gekocht in Culemborg en ben daar nu lekker aan het klussen.

Na jaren competitief tennis te hebben gespeeld heb ik vier jaar geleden de stap genomen om ook tennisleraar te worden. Na mijn A-diploma te hebben behaald heb ik in de regio Utrecht bij veel verschillende tennisclubs lesgegeven. Niet alleen het helpen van leerlingen motiveert mij, maar ik leer er ook ontzettend veel van. Met een glimlach je werk doen is waar je het voor doet!

Naast tennis heb ik een andere grote passie en dat is muziek. Ik ben aan het conservatorium afgestudeerd als singer/songwriter en de afgelopen jaren met verschillende producties door Nederland en Europa afgereisd. Ik zing, speel gitaar, componeer en arrangeer liedjes. Live spelen is helaas al een tijdje afgelast door covid-19 maar blijf alsnog veel muziek maken in mijn vrije tijd. Heb je naast het verbeteren van je backhand ook muzikale vragen? Daar kan ik je wellicht ook bij helpen! 😊

Tot op de tennisbaan!

Nico Snabel

Nico Snabel

Trainer MTennis

Nico Snabel

Mag ik me even voorstellen ?

Mijn naam is Nico Snabel en kom met ingang van dit zomerseizoen het trainersteam versterken. Na op mijn 4e te zijn begonnen met tennis op het tennispark wat door mijn ouders werd beheerd, heeft de sport me nooit meer los gelaten. Sterker nog, in 1982 heb ik er mijn beroep van mogen maken. Allereerst 3 jaar op Tenniscentrum Amstelpark en daarna zo’n 10 jaar bij Popeye Gold Star, beiden in Amsterdam.

Na wat omzwervingen ben ik door de liefde naar Utrecht gedreven waar ik nu 13 jaar met veel plezier woon. Zelf ben ik actief lid bij PVDV, waar ik me o.a. bezig houd met de opvang van nieuwe leden.

Wat mij enthousiast houd is het omgaan met mensen, deze te enthousiasmeren en motiveren voor het tennis en ze te zien genieten op de tennisbaan, want ongeacht het niveau, het gaat altijd om het plezier in de sport.

Graag tot ziens op de banen bij PVC.